Hypotheek Masterclass in Ierland

Hypotheek Masterclass Dublin 2015: “Boom after the Bust. How did they do it?”

26-30 oktober 2015

Bank-of-Ireland-008-2Ook dit jaar organiseert APEP een Masterclass studieprogramma voor alle bij de koopwoning- en hypotheekmarkt betrokken partijen. Voorheen was dit de NHG-Masterclass, welk initiatief wij dit jaar van NHG hebben overgenomen. Deze Masterclass zal plaatsvinden van 25 tot en met 29 oktober 2015 en brengt ons naar Dublin in Ierland, met als thema: “Boom after the Bust. How did they do it?“.

Karel Schiffer en Rob van den Berg zullen optreden als delegatieleiders van de reis. Samen met hen wordt het programma momenteel samengesteld. Dat de keuze dit jaar valt op Ierland zal u niet verbazen, Ierland komt van heel ver. Zowel op economisch gebied in z’n algemeenheid als meer in het bijzonder ten aanzien van de koopwoning- en hypotheekmarkt. Inmiddels is Ierland in recordtijd uit een diep dal geklommen. Met een sterk economisch herstel, maar ook met de mogelijke dreiging van nieuwe bubbels in de markt. Dit leidt tot nieuwe vraagstukken onder meer over de overheidsregelgeving ten aanzien van de koopwoning- en hypotheekmarkt. Ontwikkelingen, discussies en zorgen die wij herkennen in Nederland. Daarom is Ierland op dit moment bij uitstek de bestemming voor de  Hypotheek Masterclass 2015.

housingNaast de inhoudelijke gesprekken met de belangrijkste organisaties op het hoogste niveau zal sprake zijn van een bezoek aan de Nederlandse ambassade, gesprekken met journalisten en hoogleraren. Ook wordt zorggedragen voor een kort cultureel programma op zondag. Tijdens de reis wordt voldoende tijd ingeruimd voor onderlinge netwerking  en de gezamenlijke evaluatie van onze ervaringen.

Kortom, een intensief en interessant studieprogramma zoals u van ons gewend bent.

Er is plaats voor 25 tot 30 deelnemers. Eerdere deelnemers aan de NHG-Masterclass hebben voorrang, Voor het overige vindt inschrijving plaats op basis van “first come, first serve”. Na de inschrijving houden wij de deelnemers op de hoogte van de ontwikkeling van het programma.

Mede vanwege het succes in de afgelopen jaren organiseren wij dit studieprogramma in Ierland met veel enthousiasme. Wij zien er dan ook naar uit weer vele oude bekenden te kunnen verwelkomen.

Inschrijving is mogelijk tot 10 juli 2015 middels dit inschrijvingsformulier.